Servicii SEO

 

Oferim servicii seo complete = optimizare pentru motoarele de cautare realizate de expertii nostrii SEO in Cluj si in toata Romania. Incepem cu Audit SEO (Search Engine Optimization) pentru a vedea cum evolueaza site-ul dumneavoastra in diferite motoare de cautare. Dupa acea venim cu solutii de optimizare privind cresterea rank-ului site-ului dumneavoastra in motoarele de cautare. Garantam pagina dumneavoastra pe primele pozitii in Google.

Ce este SEO?

servicii-seo-byteware.roSuntem siguri ca ati auzit  termenul SEO de nenumarate ori, insa poate nu ati avut ocazia sa aflati ce inseamna.  Termenul “SEO” este o prescurtare a notiunii de Search Engine Optimization, care tradus inseamna Optimizare pentru motoarele de cautare.  Aceasta optimizare este o parte din procesul de promovare a unui site web. Prin optimizare se incearca dirijarea motoarelor de cautare catre siteul dumneavoastra atunci cand cineva cauta dupa anumite cuvinte cheie si asta face ca site-ul dumneavoastra sa apara in primele locuri. Doar daca site-ul dumneavostra este bine optimizat, adica a beneficiat de servicii SEO.

De ce aveti nevoie de Servicii SEO?

Statisticile arata ca peste 80% din vizitatorii care ajung pe un site, ajung acolo dintr-un motor de cautare. Motoarele de cautare sunt indispensabile pentru cei ce utilizeaza internetul. Motivele sunt evidente: motoarele de cautare (Google, Yahoo! sau Bing) furnizeaza instantaneu rezultate ce corespund cautarii utilizatorului. Dar pentru ca site-ul dumneavoastra web sa fie printre rezultatele motoarelor de cautare, aveti nevoie de optimizare a site-ului pin servicii SEO. Majoritatea utilizatorilor unui motor de cautare nu stiu exact ce cauta atunci cand introduc un cuvant cheie intr-un motor de cautare. In plus, nu o sa caute milioanele de site-uri web afisate pe pagina de rezultate returnate de catre motoarele de cautare. De aceea aveti nevoide de servicii SEO. Putem face site-ul dumneavoastra sa apara in primele rezultate, asa numite “above the fold”, adica pe prima pagina, in primele 5-6 pozitii, astfel incat utilizatorul nun trebuie sa deruleze ca sa va vada pagina, astfel garantand un click din partea utilizatorului. Da. Il facem sa va viziteze site-ul. Mai departe continutul site-ului dumneavoastra ar trebui sa il convinga sa “cumpere” predusele sau serviciile dumneavoastra. Va putem ajuta si acolo.

Daca aveti un site web, acesta trebuie sa faca performanta. adica sa aduca trafic gratuit din Google. Altfel de ce aveti nevoie de un site. Doar sa il aratati din cand in cand la cineva? Atunci nu aveti nevoie de un site. Cand creem un site oferim servicii SEO gratuit, il pregatim pentru motoare de cautare gratuit. Astfel economisiti cel putin 200€.

Scopul unui site este sa aduca trafic si sa converteasca vizitatorii in clienti fideli. Apelati cu incredere la aceste servicii SEO oferite de noi. Sunteti din Cluj sau imprejurimi? Servicii SEO Cluj, Web Design Cluj

Clientii nostrii care au dorit servicii SEO au ajuns pe primul loc in Google. Ia priviti mai jos:

Servicii SEO - Numarul 1 in Google. Garantat!

Servicii SEO – Numarul 1 in Google. Garantat!

Servicii SEO

 

Haideti sa stabilim detaliile proiectului dumneavoastra si sa trecem la treaba Cereti Oferta