Web Design Services

Audit și analiza prezenței online a firmei

O strategie de marketing digital de succes, se bazează pe o analiză corectă a site-ului și afacerii tale.

Analiză completă firma

Audit și analiză de firmă completă include investigarea site-ului și campaniei afacerii tale, cu scopul de a obține o înțelegere clară a indstriei în care afacerea își desfășoară activitatea. Deasemenea determină poziția curentă a afacerii în piață versus competitorii principali.

Un audit amănunțit identifică și repară orice obstacol care ar putea obstrucționa performanța sit-ului tău și ajută la construirea fundației pentru eforturile următoare de marketing digital. Analiza completă furnizează recomandări detaliate legate de design, strategii marketing de conținut și un plan pentru îndeplinirea nevoilor și a obiectivelor afacerii. Deasemenea ne permite să definim obiective reale, obiective ce joacă un rol important în campaniile personalizate de marketing.

Effective Web Development Solutions

Colaborăm strâns cu clienții noștrii atunci când stabilim obiectivele pentru activitatea online a acestora. Experții noștrii folosesc o serie de unelte testate, resurseși tehnici pentru o analiză exactă a clienților și competiției afacerii tale. La sfârșitul auditului nostru, trimitem un raport complet cu concluziile noastre, raport care includ recomandări clare și informative despre următorii pași ce vor trebui urmați în continuare.

Strategia de performanță continuă

Informațiile prezentate în rapoartele noastre vă oferă o transparență completă și, ulterior, vă pot îmbunătăți strategia continuă de optimizare a performanței.

Comportament optimizat pe proiect

Suntem capabili să planificăm eficient proiectele, optimizând în același timp comportamentul prin tehnologia întreprinderii. Toate sunt adaptate pentru a fi cât mai eficiente pentru a satisface nevoile de afaceri și obiectivele comerciale ale fiecăruia dintre clienții noștri.

Effective Web Development Solutions

Oferim analize în timp real, analize în pagină, analiză de piață, auditare a conținutului, auditare a concurenților, auditare a clienților și analiză influencer. De asemenea, creăm „personas”, care este o modalitate eficientă de a înțelege nevoile utilizatorilor dvs. în timp ce prioritizăm caracteristicile și funcționalitatea strategiei dvs. personalizate de succes. Unele dintre caracteristicile utile din programul nostru de analiză includ: filtre personalizate, sarcini automatizate, urmărire evenimente, vizualizare pâlnie, conversii asistate, flux de vizitatori, căi de realizare a obiectivului invers, plus multe alte servicii dependente de ceea ce necesită compania dumneavoastră.

21

Companies analyzed

12

Market analysis

16

Content auditing

10

Customer auditing

13

Event tracking

15

In-page analytics

Studii de caz

Vezi toate proiectele

Povestește-ne despre proiectul tău

Permiteți-ne să vă ajutăm să vă faceți afacerea online și să o creșteți cu pasiune

Obțineți o analiză / audit profesional al strategiei de marketing online și de branding adaptate special pentru a satisface nevoile dvs.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).