Suntem o agenție de servicii complete de marketing digital, web și software

Echipele noastre dezvoltă strategii de conținut efective pentru companii proactive. Clienții noștrii pe care i-am poziționat în motoarele de căutare sunt dovada. Am construit siteuri și aplicații web securizate și ușor de poziționat în motoarele de căutare.

Urmărim relații de afaceri bazate pe transparență, persistență, încredere reciprocă și integritate față de angajați, clienți și alți parteneri de afaceri.

Echipa noastră de speciliști livrează în mod constant rezultate deosebite combinând ideile creative cu experiența noastră căștigată de-a lungul anilor.

 

Vă putem ajuta să construiți o relație sustenabilă cu clienții dumneavoastră, prin angajarea acestora cu brandul dumneavoastră prin social media și alte medii.

Acționăm în diferite arii de expertiză cum ar fi optimizare pentru motoare de căutare și poziționare în paginile de rezultate ale acestora, marketing social media, marketing prin email și marketing digital. Creem site-uri, aplicații web, magazine virtuale și aplicații mobile securizate și ușor de poziționat în Google, Bing, Yahoo și alte motoare de căutare. Mulți dintre clienții noștrii sunt deja pe primele pagini in Google, și câștigă zilnic clienți noi.

15

ani în marketing

4277

analize web

85

campanii email

99

prima poziție

16

membrii în echipă

137

campanii SEO

307 clienți deserviți

25 evenimente organizate

43 Vorbiri in public

Peste 1,200 cești de cafea

V I Z I U N E A   N O A S T R Ă

Cea mai respectată agenție de marketing digital. Ne dorim să schimbăm modul în care afacerile vorbesc, ascultă și se distribuie online.

Suntem pasionați de clienții noștrii

Rezultatele noastre în domeniul marketing digital vorbesc de la sine.  Livrăm servicii excepționale, unice,  create pentru afacerea fiecărui client - mic sau mare.

logo sapun natural cheia

Repere

Câteva dintre evenimentele remarcabile prin care agenția noastră de marketing digital a trecut.

Some remarkable events our digital marketing agency went through.

2013

April, 2013

La Cluj, ia naștere proiectul de agenție web și marketing digital, din inițiativa unui entuziast al web-ului, Adrian Todoran.

June, 2013

Se lansează primul magazin online care ajunge indexat în Google în mai puțin de 7 zile și ajunte pe perima pagină în mai puțin de o lună.

 

October, 2013

Depașim granițele României și începem colaborarea cu o companie americana

2014

 

February, 2014

Magazin online și optimizare SEO pentru o firma din Spania.

 

August, 2015

Dezvoltare aplicație de transactional e-commerce pentru o companie din Londra