logo sapun natural cheia

Sapun Natural Cheia

Echipa noastra a adus siteul web sapunulcheia.ro pe locul 1 in Google dupa mai multe cuvinte cheie ca „Sapun Natural Cheia”, „sapun cu sulf”, „sapun cu glicerina”, „sapun cu borax”, „ulei de dus”, „sapun de casa pentru par”, „sapun de rufe”, „burete natural”, „sapun cheia”. Inca continua pe locuri fruntase (1-5) dupa mai bine de 3 ani.

Concuram cu siteuri ca Sanovita, Paradisul Verde, Crudis, BioSpot, Sapunnatural.ro (care are cuvintele cheie in numele de domeniu), Emag.

De ce am targetat „Sapun Natural”  si  „Sapun Natural Cheia”?

In prima faza am dorit sa pozitionam siteul pentru topicul : sapun natural, insa fiind vorba de un brand romanesc care exista din anul 1886, nu am vrut in niciun caz sa renuntam la Branding.

Astfel am pastrat si numele brandului in incercarea noastra de a pozitiona cat de bine siteul clientului nostru in Google.

Sapun Natural Cheia - locul 3 in Google

Sapun cu sulf - locul 1 in google

Pentru mai multe exemple o sa te rugam sa incerci termenii enumerati in primul paragraf, astfel te vei confinge singur de pozitia reala in acel moment.

De ce ai nevoie de servicii SEO pentru afacerea ta?

Serviciile SEO ajuta la pozitionarea siteului clientului in motoare de cautare, precum Google. Astfel se genereaza trafic pe acel site web „fara a plati acel trafic”.

Avantajele serviciilor SEO oferite de noi (Intelligent Solutions): acel site web ramane in topul motoarelor de cautare multi ani. Vezi cazul partenerului nostru Sapunul Cheia, pentru care am optimizat siteul acum 3 sau 4 ani. Astfel, Sapunul Cheia nu a mai platit pentru traficul generat pentru toti acesti ani, vanzarile realizate in acesti ani, neavand cost practic.

Astfel prin targetarea catorva termeni bine alesi, poti atrage cel putin 1000 de vizite lunar in plus pe siteul sau pagina ta de produs iar daca doar 100 dintre acestia cumpara de la tine ( 1% – total realizabil), sa zicem un produs care costa 20 lei, la sfarsitul lunii ai incasat 100×20=2000 lei extra, fara niciun cost. (Asta doar pe un produs). Daca multiplici cu 10 produse, rezulta 20.000 lei. Astfel poti sa ajungi la vanzari de sute de mii lunar.

rezultate visite pe cuvinte cheie sapun natural cheia

 

>>> Daca ai nevoie de servicii SEO, te rugam sa ne contactezi iar noi te putem ajuta cu un audit si eventual un plan personalizat gratuit.

Ce zic clientii

Vezi toate recenziile