Web Design Services

Administrare Campanii Afiliati

Relatiile dintre agentii de publicitate, editori si clienti se bazeaza pe marketing de afiliati.

"Marketingul de afiliati" este termenul folosit pentru a descrie o forma a publicitatii ce consista in rasplatirea unui afiliat pentru faptul ca iti aduce un vizitator sau rasplatirea unui client pentru a realiza o actiune ca de exemplu a cumpara ceva de pe site sau abonarea la newsletter. Intr-un fel, ne putem referi la marketingul de afiliati ca la o forma de publicitate gratuita pentru siteul tau - afiliatii formand o retea care redirecteaza clienti sa cumpere de la tine de pe site.

Campaniile de afiliere dau cele mai bune rezultate cand sunt combinate cu Optimizare SEO (Search Engine Optimization), Campanii Pay Per Click (PPC), suport email marketing si sunt potrivite indeosebi pentru industrii din domeniul calatoriilor, vanzarilor de produse online si serviciilor, datorita procesului de research rapid si vanzari pe scara larga.

Marketingul de afiliati efectiv, nu inseamna doar trantirea a unei gramezi de linkuri pe diferite siteuri, sperand ca asta va prinde. Este un efort bine stabilit cu intentia dezvoltarii unei relatii de business de lunga durata cu siteuri terte, descoperirea de siteuri relevante si de incredere, pentru a putea construi o retea de afiliere de valoare pentru siteul afacerii tale, ceea ce iti va aduce trafic de calitate, tradus in conversii.

In plus, marketingul de afiliati de succes implica deasemenea anumite obiceiuri de afaceri precum abilitatea de a fi flexibil cu anumite valori ale comisionului, mai ales in sezoane in care scad vanzarile, un comision mai mare va face ca afiliatii sa vrea sa lucreze pentru tine.

14

Affiliate Marketing Campaigns

14

Affiliate monitoring

8

Recruiting new affiliates

9

Selection of affiliate networks

3

Affiliate Rewards Program Management

49

Creare de bannere si anunturi video

Echipa noastra de administrare a afiliatilor poate ajunge sa cunoasca si sa inteleaga brandul tau, oferta si produsele si te poate ajuta sa iti depasesti competitia. Detinem experienta tehnica si strategica necesara pentru a te conecta cu cele mai potrivite retele si editori pentru a le plasa optim in vederea generarii de vanzari.

Este deasemenea important sa mentinem o relatie de incredere cu afiliatii tai prin asigurarea platii comisioanelor la timp catre afiliati. Credem cu putere ca factorul principal pentru o campanie de succes este mentinerea unei relatii puternice cu afiliatii tocmai pentru a ii ajuta sa le creasca increderea in brandul tau. Asta e motivul pentru care expertii nostrii folosesc strategii inovative si relatii de business cu alti afiliati de top, tocmai pentru a creste vanzarile tale si leads printr-un model bazat pe performanta.

Povesteste-ne despre proiectele tale

Te putem ajuta sa iti aduci afacerea online si sa o cresti cu pasiune.

Administram toate aspectele campaniilor tale de afiliere pentru afacerea ta. Stim cum sa atragem afiliati motivati sa vanda produsul tau. Stim ce retele de afiliere sunt cele mai bunepentru industria ta si stim cum sa construim relatii de afaceri care duc la cresterea acoperirii produsului tau pe aceste siteuri de afiliere.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).