Reputation Managment Services

Administrarea reputației online

Administrarea reputației online poate mări vizibilitatea, poate construi așa zisul capital de marcă (brand equity) și ajută la generarea susținerii, toate astea în timp ce construim reputația online a afacerii tale.

Administrarea reputației online are ca scop sporirea vizibilității online și trimite vizitatori la un sit web asistând reputația unei afaceri în motoarele de căutare. Ajută la promovarea unei dezbateri prin intensificarea conversației și “influențarea celui influent”. Administrarea reputației online poate fi folosită atât pentru îmbunătățirea imaginii brand-ului și a căutărilor după numele brandului în motoare de căutare sau disipând orice conținut negativ care apare în motoarele de căutare după numele brandului, anumite cuvinte cheie sau amandouă.

Oferim o gestionare completă a reputației online și oferim o gamă largă de servicii printre care monitorizare pe rețele sociale, PR, filtrare și stergere de conținut negativ, implicare în discuții, promovare de conținut pe rețelele de socializare. 

Rețeaua noastră de contacte media ne permite să aflăm ora și locul în care lansezi orice relaționat cu brandul tău în mediul online. Astfel, fiecare oportunitate este folosită la maximum și tot conținutul este creat cu un segment țintă în minte.

Effective Web Development Solutions

Furnizăm rapoarte de administrarea reputației, rapoarte care conțin părerile cu privire la firma, produsele sau serviciile oferite de firma ta și despre care se discuta pe internet. Deasemenea segmentăm raportul în părți pozitive și părți negative. Este foarte importantă monitorizarea comentariilor sau reviziilor negative care apar în paginile de rezultate ale motoarelor de căutare. (SERPS) și care crează o reputație negativă brandului tău și care pot avea un impact puternic asupra vânzărilor sau contactelor online. Suntem gata să administrăm reputația online a afacerii tale, având tehnologia necesară pregatită pentru colectarea fluxurilor de informație despre brandul tău și stocarea acestor informații în baze de date.

Administrare PR online

Monitorizare menționări pe rețele sociale

Filtrare conținut negativ

Ștergere conținut negativ

Studii de caz

Vezi toate proiectele

Fundația pentru o campanie reușită de administrarea reputației o reprezintă evaluarea aprofundată a obiectielor tale și ale circumstanțelor de la acel moment. Fiecare dintre serviciile noastre poate fi folosit separat în funcție de nevoile și țintele tale.

Povestește-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să punem afacerea ta online și să o creștem cu pasiune împreună.

Contactează-ne chiar acum și te ajutăm să construiești conștientizare pentru brandul tău, să îți întărești autoritatea și să aduci trafic sitului tău web.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).