Digital Consultancy Services

Consultanță digitală

Am dezvoltat o abordare la modelarea strategiilor digitale pentru clienții noștrii, pornind de la definirea priorităților și a soluțiilor efective de costuri care livrează ROI (randamentul investițiilor) măsurabil.

Consultanța digitală își propune să definească în general strategia digitală concentrată pe producerea de rezultate și realizarea tintelor propuse. Creșterea profilului, creșterea veniturilor, creșterea eficienței, reducerea costurilor, antrenarea conducerii din firmă și comunicarea mai bună cu clienții, sunt doar câteva dintre prioritățile de afaceri, vitale pentu succesul oricărei companii. Pentru a nu cheltui prea multți bani pentru venituri prea mici, aveți nevoie de o strategie digitală efectivă.

Consultanța digitală este o opțiune neprețuită pentru cei ce nu doresc externalizarea totală de soluții pentru afacerea lor. Putem furniza o echipă la sediul firmei tale, asigurând training si asistență de dezvolatare, deasemenea putem înlătura sarcini ad-hoc.

Ne mândrim cu cunoștințele și experianța noastră în furnizarea soluțiilor digitale și creative de top. Aducem clienților noștrii experiență industrială, tehnică și creativă livrând în mod continuu rezultatele deosebite pe care clienții le așteaptă.

Effective Digital Consultancy Strategy

Pentru a înțelege produsul, serviciile, clienții, nevoile sau țintele afacerii tale, consultanții noștrii digitali pot realiza interviuri de grup cu tine sau membrii echipei tale. Experții noștrii  pot evalua impactul și eficacitatea tehnologiilor digitale folosite in firma ta și pot chiar investiga cât de bine o face competiția ta. Putem identifica Indicatorii Cheie de Performanță (KPI) pentru măsurători ulterioare și evaluarea strategiei tale online pentru succes. De asemenea ne implicăm în modelarea și propritizarea soluțiilor ce vor oferi un impact și eficacitate optime care să se potrivească bugetului tău, restricții de timp și resurse interne.

În plus, față de serciviile menționate mai sus, echipa noastră de profesioniști, poate crea dea asemenea, o perspectivă asupra firmei tale, prin profilarea persoanei consumatorului, prin monitorizarea comportamentului clienților, observând cum acești consumatori interacționează cu brandul tău. Aceste cercetări ne permit să înțelegem mai bine care aspecte ale brandului tău sunt semnificative pentru clientul tău și cum îi putem ajuta de-a lungul “călătoriei consumatorului”.
Putem oferi fiecare dintre aceste servicii individual sau împreună cu alte servicii din cadrul Consultației digitale.

Effective Digital Consultancy Strategy

Studii de caz

Vezi toate projectele

Povestește-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să punem afacerea ta online și să o creștem cu pasiune împreună.

Contactează-ne și îți vom furniza strategii digitale personalizate. Obține soluții cu cel mai mare impact pentru afacerea ta.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).