Web Development Services

Servicii Dezvoltare Web

Avem experiență în toate aspectele de dezvoltare web și astfel ajutăm clienții noștrii să își atingă întregul potențial. Pune-ți afacerea online, căștigă mai multe vânzări și descoperă mai multe contacte.

Avem o abordare cuprinzătoare asupra dezvoltării web, începând cu codul și limbajul de mark-up și terminând cu designul web și conținut.  Suntem mândrii că facem parte dintr-o echipă de profesioniști care lucrează împreună. Scopul nostru este să dezvoltăm site-ul web al afacerii tale, nu numai să în poziționăm în topul paginilor de rezultate ale motoarelor de căutare, ci și să oferim cea mai bună experiență vizitatorilor siteului tău.

Oferim o gamă largă de servicii incuzând siteuri de comerț electronic, situri web, platforme, pertaluri, extranet-uri, intranet-uri, soluții software personalizate, aplicații pentru telefoane mobile si tabletenative și hibride, aplicații Faebook, un centru de informații sau pur și simplu un sit web care acționează ca un portofoliu online, care afișează serviciile oferite de afacerea ta. Te putem asista cu tot ce ai nevoie.

Soluții comerț electronic

Avem soluția perfectă pentru a dezvolta orice magazin online sau software de comerț electronic pentru afacerea ta.

CMS, WordPress, Drupal

Dezvoltăm sisteme de administrare a conținutului (CMS) pentru a îți permite să administrezi efectiv conținutul sitului web.

Intranet/Extranet

Dezvoltăm soluții personalizate pentru dezvoltare de Intranet-uri si Extranet-uri, integrare cu Sharepoint si administrarea cunoștințelor.

Aplicații Facebook

Suntem o echipă lider în dezvoltarea de aplicații oferind servicii de dezvoltare de aplicații Web, aplicații Mobile & Facebook.

Soluții Email Marketing 

Realizăm cele mai bune campanii de email marketing, pentru a trimite și monitoriza emailuri care produc rezultate.

Dezvoltare PHP and JS 

Oferim servicii de dezvoltare software în: PHP, Drupal, Python, JavaScript/ jQuery și alte tehnologii moderne.

Câteva dintre proiectele nostre web

Vezi toate proiectele

25

E-commerce solutions

12

Websites for TOP 500 companies

17

Complex intranets for corporations

97

Popular Facebook applications

74

E-mail marketing strategies

36

Experienced Web Development Ninjas

Effective Web Development Solutions

Dezvoltare web responsiv și cross-platform

Executăm teste riguroase pentru toate tipurile de dispozitive, navigatoare și sisteme de operare înainte să lansăm situl web al afacerii tale și ieșirea din priect. Testele se realizează atât ca vizitator cât și ca administrator ca să ne asigurăm ca acest site web este modern și responsive, adică funcționează pe orice dispozitiv mobil.

Mediu securizat de testare pentru proiectul tău

Folosim instrumente complexe de colectare a conținutului care ne permit vizualizarea conținutului din puntul de vedere al arhitecturii sitului web, căruia îi vom aduce modificări înainte de a îl publica (dacă este cazul). Deasemenea vei avea acces la un server temporar securizat, pentru a putea vizualiza situl web în timp real,  de-a lungul procesului de creare site web.

Effective Web Development Solutions

Povestește-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să punem afacerea ta online și să o creștem cu pasiune împreună.

Valorifică întreaga putere a framework-urilor open-source, sau alege o variantă personalizată, scrisă de la zero. Contactează-ne și obține un sit web personalizat, capabil să administreze conținutul sitului afacerii tale și care să facă exact ceea ce afacerea ta are nevoie.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).