Email Marketing

Marketing prin email

Realizăm campanii de marketing croite pentru fiecare segment al audienței afacerii tale în vederea promovării produselor și serviciilor firmei tale cu scopul de a eficientiza interacțiunea cu noi potențiali clienți.

Marketingul prin email conferă o conexiune efectivă cu audiența țintită fiind cea mai eficientă. Dacă este facută corect te duce în fața clienților existenți și potențiali. Astfel îi ții la curent cu ultimele noutăți din firma ta și bineînțeles cu ultimele oferte.

Marketerii sunt de acord că email-ul este cheia afacerii, în special pentru randamentul investițiilor și dezvoltarea unei relații de afaceri profitabile de lungă durată. O campanie de email, personalizată, segmentată și țintită este importantă pentru conștientizarea brand-ului și aduce conversii.

Experții noștrii folosesc unelte, strategii, monitorizare implementare și rezultate, toate acestea cu scopul de a obține cele mai bune interacțiuni ale audienței cu brand-ul.
Ne ocupăm de toată campania de marketing prin email, de la design de șabloane, până la rapoarte.

Cea mai bună strategie de E-mail marketing

Echipa noastră dezvoltă cea mai bună strategie pentru atragerea audienței țintă și stabilirea nevoilor de informație a acestor audiențe.

Email Marketing Campaigns

Echipa noastră este gata să conceapă, construiască și să livreze un șablon de email pentru comunicarea cu audiența. Deasemenea poate administra campania de marketing prin email astfel încât să conducă la schimbări dramatice în vânzări și profitabilitate.

Design șabloane email

Soluțiile noastre și design-ul sunt conforme și cresc livrarea emailurilor expediate. Designerii noștrii profesioniști aduc mesajul tău la viață și amplifică interacțiunea audienței țintite cu brand-ul tău.

Monitorizare și rapoarte

Vei primi rapoarte detaliate cu privire la aspectele cheie ale campaniei, cum ar fi: cine a dat click din email către site-ul tău, unde au dat click și cine s-a convertit în client.

Ne ocupăm de tot, începând cu conținut adaptat individual și continuând cu campania de e-mail propriu-zisă și programarea expedierilor, urmănd apoi monitorizare și optimizare campanie e-mail.

Studii de caz

Vezi toate proiectele

Îmbunătățește-și prezența online prin folosirea unui serviciu de marketing prin e-mail. Formula noastră de succes combină strategie, implementare și succes.

30

Active Email Campaigns

99

Email Template Design

18

Email Marketing Clients

14

Tracking & Reporting Parameters

Povestește-ne despre proiectul tău

Te ajutăm să îți aduci afacerea online și să o crești cu multă pasiune.

Concepem email-uri unice, cu conținut unic, personalizat pentru a vinde un produs, pentru a promova o cauză sau furniza un serviciu. Distribuim mesajul tău maselor.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).