Pay Per Click Management

Gestionare campanii Pay Per Click (PPC)

Pay per click ( Plata pe click  sau PPC ) are un impact instant și aduce brand-ului tău o expunere mult mai mare ca rezultat al afișarii pe prima pagină a motoarelor de căutare.

Strategiile noastre de campanie sunt proiectate să îndeplinească nevoile clienților noștrii și condițiile lor de piața. Oferim servicii de Pay Per Click de actualitate ce includ: anunțuri platite pt. căutare, Publicitate Video, Anunțuri tip banner, Remarketing PPC și Publicitate pe rețele sociale.

Livrăm rezultate care îi ajută pe clienții noștrii să își atingă obiectivele setate pentru afacerea fiecăruia. Administrăm zilnic conturile clienților noștrii și monitorizăm atât prețurile de licitare al clickurilor cât și bugetele, pentru a ne asigura că maximizăm randamentul investițiilor clienților noștrii.

Rezultatele noastre deosebite se datorează abordării complexe și faptului că dezvoltăm strategii personalizate care includ deasemenea și o prezentare detaliată atât a afacerii fiecărui client în parte, cât și a așteptărilor clientului de la campania de publicitate Plată Pe Click. Deasemenea includem și o revizuire a opțiunilor, începând cu o listă prioritară cuprinzând activitățile recomandate.

Publicitate plătită în rețeaua de căutare

Randamentul investițiilor tale prin publicitate Pay Per Click pe rețele de căutare. Cheltuie bugetul inteligent și folosește cea mai eficientă și ieftină formă de publicitate.

Remarketing PPC

Transformă-ți ‘clienții potențiali’ în ‘clienți loiali’. Echipa noastră de profesioniști te ajută să interacțtionezi din nou și din nou cu vizitatori ce și-au exprimat interesul in produsele sau serviciile tale. Pentru asta, dezvoltăm strategia potrivită de re-angajare a potențialilor clienți cu scopul de a satisface nevoile afacerii tale.

Publicitate pe rețele de socializare

Vrei să generezi conștientizare despre brand-ul, produsele sau serviciilor tale? Dezvoltăm strategia de publicitate pentru rețele de socializare cu scopul atingerii țintelor propuse și maximizării indicatorilor de performață a cuvintelor cheie.

Promovare pe rețelele de afișare de bannere

Concepem strategii individuale de promovare pe rețelele de afișare de bannere (anunțuri de tip imagine, statice sau animate, chiar și video) în vederea maximizării expunerii brand-ului/mărcii, a interacțiunii/angajării și a conversiilor. Administrăm cu succes campanii de răspuns direct al clienților, cât și campanii de conștientizare de marcă.

Publicitate pe rețele video

Suntem experți în publicitate online. Echipa noastră e pregătită să te ajute să căștigi avantaj în fața competiției, prin realizarea de reclame video ce vor maximiza prezența mărcii tale.

Avem suficientă experiență să creem campanii de succes pe Google Adwords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter și Youtube.

Studii de caz

Vezi toate proiectele

420

Campanii PPC administrate

213

Publicitate pe rețeaua de căutare

17

Proiecte publicitate video

141

Display Advertising Campaign

98

Successful PPC Remarketings

315

Publicitate pe rețele sociale

Povestește-ne despre proiectul tău

Te ajutăm să îți aduci afacerea online și să o crești cu multă pasiune.

Contactează-ne chiar azi și obține maximul randament posibil al investițiilor.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).