Mobile Marketing Services

Marketing pentru dispozitive mobile

Zilnic apar noi platforme și canale de comunicare, iar dispozitivele mobile au luat deja un avans puternic.

Numărul utilizatorilor de telefoane inteligente (smarphones) este în continuă creștere și deja a depășit demult utilizatorii de PC-uri sau calculatoare personale. De aceasta nicio firmă nu ar trebui sa ignore acest aspect. Marketingul pentru dispozitive mobile sau Mobile Marketing-ul crează experiențe ale utilizatorilor puternice care se extind mai departe de banalul anunț de tip banner (acea imagine statică sau animată care conține o chemare la acțiune, încercând să obțină clik de la vizitator), aese banere fiind mult mai vizibile pe ecranul dispozitivelor mobile, aceasta crescând posibilitatea atingerii audienței țintă oriunde și oricând.

Marketingul mobil oferă o gamă largă de posibilități in interacțiunea cu vizitatorii la un nivel mult mai personal. Azi ne putem adresa la o audiență mai specifică, nu țintim doar vârsta, sex si localizare, ci și interesele și date provenite din navigarea de pe dispozitivele mobile și alți factori care ne dau posibilitatea să ajungem la un segment specific din cadrul unui profil specific de audiență.

Fiind experți în dezvoltarea de siteuri web, implementarea serviciilor noastre sunt croite să rezolve necesitățile afacerii tale. Ca o echipă profesionistă de marketing mobil, putem administra campaniile afacerii tale pentru dispozitivele mobile, de la proiectarea strategiei, creionarea și implementarea campaniei, livrare, monitorizare si optimizare și generare de rapoarte.

41%

Post Engagement Rate Increase

21%

Page Engagement Rate Increase

80+ mii

Medie vizualizări pagini

180 mii

Descărcări

Oferim o analiză personalizată a strategiei de marketing pentru dispozitivele mobile ale afacerii tale în vederea stabilirii nevoilor afacerii tale. Nu rata această oportunitate uriașă de a te anunța în fața a milioane de utilizatori de dispozitive mobile. Trebuie să îți adaptezi siteul web pentru dispozitive mobile.

Design pt mobile & desktop

Ne asigurăm ca vizitatorii să aibă cea mai bună experiență cât timp navighează pe siteul tău atât de pe dispozitivele mobile cât și desktop.

Țintire sigură

Cunoaștem potențialul marketing-ului pentru dispozitivele mobile pentru succesul afacerilor. De aceea campaniile noastre mobile se bazează pe țintire sigură.

Campanii SMS

Folosim o abordare multi-canal care integrează diferite canale de comunicare mobilă incluzând inclusiv campanii de marketing mobile prin SMS.

Studii de caz

Vezi toate proiectele

Povestește-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să punem afacerea ta online și să o creștem cu pasiune împreună.

Contactează-ne și îți vom furniza o strategie de marketing pentru dispozitive mobile care îți va adice un randament al investițiilor semnificant.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).