Web Development Services

Servicii de marketing pentru rețele sociale

O strategie efectivă pentru rețelele sociale poate crește afacerea ta, așadar trebuie să îți menții activă prezența pe social media și să interacționezi într-una cu audiența.

Suntem o agenție de marketing online. Experții noștrii în marketing pentru rețelele sociale te pot ajuta să stabilești obiectivele afacerii, să identifici segmentele țintă de audientă, sa creezi conținut incitant și gata de share, iar în final să integrezi rețelele sociale cu toate celelalte aspecte  ale prezenței online ale afacerii tale.

Personalizăm strategii de Marketing pentru rețele sociale concepute special pentru brand-ul și audiența afacerii tale. Primești programe și planuri (și generare) de conținut, contactare de bloggeri și distribuție de video de-a lungul altor servicii care au ca scop atragerea de noi clienți și să creasca profitabilitatea afacerii tale.

Serviciile noastre de Social media îți dă posibilitatea să conectezi cu potențiali clienți și să distribui informații menite să creeze conștientizare despre brand, produse și serviciile oferite. Rezultatele publicității pe rețele sociale se reflectă în numărul re-tweet-urilor, distribuirii, comentariilor, like-urilor și vizualizărilor. Marketingul pe Social Media încurajeză conținutul generat de utilizatori pe cele mai populare rețele sociale ca Facebook, Google+, Twitter, Pinterest și LinkedIn.

Monitorizare brand

Te putem ajuta să imbunătățești, să monitorizezi reputația afacerii tale și să conștientizezi cum percep oamenii brand-ul tău.

Concursuri pe rețele social

Conținutul pe Facebook, Twitter sau Pinterest pot să ajute la creșterea traficului într-o perioadă scurtă de timp. Experții noștrii pot fi de ajutor în determinarea tipului de conținut și platformă potrivite pentru afacerea ta.

Gestionarea conturilor Social Media

Experții social media din echipa noastră pot administra conturile de rețele sociale și interacționa cu audiența în numele tău.

Proiectare și creare de profile personalizate

Creem și personalizăm profile pe rețele sociale cu conținut de calitate și estetică  potrivită, în ton cu brand-ul și audiența.

Povestește-ne despre proiectul tău și să începem transformarea

Te putem ajuta să eliberezi întregul potențial al marketingului pe rețelele sociale, SEO și promovare online!

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).

Studii de caz

Vezi toate proiectele