Web Development Services

Marketing și Optimizare Conținut pentru Motoare de Căutare (SEO & SEM)

SEO oferă o prezență efectivă în motoarele de căutare, aceasta ducând la o creștere considerabilă a vânzărilor online, a profitabilității și a eficienței costurilor pentru clienții noștrii.

Astfel, oferim servicii de optimizare de conținut pentru motoarele de căutare care includ: Căutare organică, Optimizare conținut pagini sit web, Achiziționare legături către situl tău, Cercetare și strategii de cuvinte cheie și Raport de activitate.

Căutare organică

Dezvoltarea și promovarea țintită a conținutului remarcabil care îți îndeplinește nevoile prin obținerea, îmbunătățirea și menținerea vizibilității prezenței online a firmei tale.

Optimizare conținut pagini

Adaptăm conținutul ca să fie ușor accesibil motoarelor de căutare. Suntem gata să implementăm soluții care impulsionează rangul sitului afacerii tale și îmbunătățește perfomanța acestuia.

Achiziționare legături

Ca parte esențială a oricarei strategii de SEO, vom construi profilul intern de legături între pagini, pentru a da greutate paginilor optimizate pe cuvintele cheie listate în motoarele de căutare.

Optimizarea conținutului pentru motoarele de căutare este fundamentală pentru succesul afacerii. Strategiile SEO pe care le adoptăm vor urca situl tău web în primele pagini ale googgle, bing și altor motoare de căutare. Furnizăm de asemenea un raport de poziționare pe fiecare cuvant cheie, un raport al profilului de achiziționare de legături și informații despre paginile indexate. Astfel vom îmbunătății fluxul de trafic pe site și creștem vânzarile pentru operațiunile bazate pe web.

SEO este linia vieții a procesului de marketing online. Oferim clienșilor noștrii servicii de calitate de top și pachete de preț foarte avantajoase. Lasă restul pe seama noastră deoarece experții noștrii sunt la curent  cu toate instrucțiunile venite de la motoarele de căutare majore ca Google, Bing, Yandex sau Yahoo.

83%

Creștere trafic organic

42%

Descreștere rată de respingere

38%

Creșterea duratei medii per vizită

21%

Creștere număr pagini per sesiune

Strategie & Cercetare cuvinte cheie

Unul dintre cele mai importante elemente SEO o constituie cuvintele cheie țintite. Lasa-ne pe noi să determinăm cea mai bună strategie pentru toate activitățile de achiziționare de legături pentru a crește atât poziționarea in motoarele de căutare, cât și traficul organic.

Rapoarte de activitate

Realizăm rapoarte detaliate despre evaluarea performanței SEO a siteului afacerii tale, cu date despre traficul tău, cele mai bune cuvinte cheie și o explicație a activității motoarelor de căutare.

Studii de caz

Vezi toate proiectele

Povestește-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să punem afacerea ta online și să o creștem cu pasiune împreună.

Echipa noastră de experți profesioniști SEO este partenerul perfect pentru un parteneriat de aaceri plin de succes.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).