Web Design Services

Optimizare rată de conversie

Optimizare rată de conversie ajută la performanța site-ului prin îmbunătățirea ratei prin care vizitatorii sit-ului  se convertesc în clienți. Optimizarea ratei de conversie ajută de asemenea la creștearea vânzărilor, a ratei de click pe anunț și alte țeluri nedefinite, fără însă a fi nevoiți să creștem cantitatea de trafic pe site.

Rezultatele ratei de conversie deasemenea influențează randamentul investițiilor din fiecare sursă de trafic și campanie pe care o rulezi. Așadar, cu cât rata ta de conversie e mai mare, cu atât randamentul investițiilor tale, va fi mai mare.

 

Optimizarea ratei de conversie îmbunătășește aproape toate celelalte aspecte a marketingul digital prin creșterea valorii site-ului tău în fața fiecărui vizitator. Schimbarea continuă se datorează îmbunătățirile permanente ale optimizării ratei de conversie și durează multă vreme după ce se termină testele. Astfel, chiar dacă te decizi să lansezi un site total nou, peste 4 ani de acum, tot vei fi reuși să folosești rezultatele tuturor testelor pe care le faci acum. Informația va fi o sursă importantă de practici folositoare de cea mai bună calitate pentru viitoarele tale afaceri.

Tehnici de Optimizare Rată Conversie

Tehnici testare A/B

Îmbunătățire randament investiții

Credem că o comunicare efectivă la începutul colaborării noastre, ne permite să creionăm o “cale de testare” care ne furnizează date măsurabile pentru stabilirea obiectivelor specifice pentru profit, loialitatea clienților și creșterea cotei de piață.

Effective Copyrighting

Suntem orientați pe atingerea obiectivelor princ ercetare continuă, dezvoltare ambițioasă, testare riguroasă și raportare meticuloasă. Echipa noastră de experți va analiza în detaliu modalitățile în care vizitatorii interacționează cu site-ul tău, în timp  ce dezvoltăm strategii pentru a imbunătății angajarea clienților și rata de conversie.

Studii de caz

Vezi toate proiectele

Te ajutăm să-i faci pe vizitatorii site-ului tău să faca ce vrei tu pe site. Echipa noastră este gata să te ajute să optimizezi site-ul și să stimuleze ratele de conversie, oferindu-ți astfel o strategie de optimizare a ratei de conversie cu efect de lungă durată pentru afacerea ta.

21

CRO

15

Design Update

9

Website Redesign

17

A/B Split Testing

6

 Redesign Flux Website

11

Adăugare Distrubuire Rețele Sociale

Analiștii noștrii specialiști în optimizarea ratei de conversie folosesc cele mai bune unelte din industrie pentru a obține și vizualiza date cu scopul de a putea lua decizii rapide și efective. Facem asta în așa fel încât nu trebuie să schimbi cod pe sit-ul tău niciodată când facem teste. 

Avem cele mai efective tehnici de optimizare rată de conversie, testare divizată A/B, testare cu variabile multiple, precum și alte metode, cum ar fi schimbări în aspectul site-ului, proximitate, culoare, câmpuri și trasee de parcurs. Folosim toate aceste informații până determinăm ce combinație de mai sus produce cea mai mare rată de conversie.

Folosind o abordare orientată spre testare, ne asigurăm că obținem cele mai bune rezultate pentru firma ta. Echipa noastră va testa în mod constant și va îmbunătăți toate aspectele legate de siteul tău, verificare (și reverificare), ce merge și ce nu, cu scopul de a transforma mai mulți din vizitatorii site-ului în clienți.

Povestește-ne despre proiectul tău

Lasă-ne să te ajutăm să punem afacerea ta online și să o creștem cu pasiune împreună.

Lucrează pentru banii tăi în timp ce faci banii tăi să lucreze pentru tine! Investește bugetul de marketing al firmei tale în strategia noastră de optimizare a ratei de conversie, strategie dezvoltată de o echipă profesionistă și obține randament pentru investiția ta imediat.

Fields marked with an * are required

(optional)

(optional)

Please, let us know any particular things to check and the best time to contact you by phone (if provided).