Recenzii clienți

Suntem foarte mândrii de serviciile oferite clienților noștrii. De fapt, vedem o relație cu un client mult mai personală decât multe alte agenții din breasla noastră. Relația noastră cu clienții noștrii nu începe la 9 dimineața și nu se termină la 6 seara. Ei stau cu noi și în continuu primesc serviciile de calitate pe care le merită.

"Am incercat multe solutii SEO dar baietii acestia au fost mereu favoritii mei, au strategia potrivita si este foarte comod sa lucrezi cu ei."
Carmen Muresan
Administrator
"Avem un flux constant de piste noi datorita acestei companii SEO. Ne-au oferit toate instrumentele care ne ajuta sa convertim pistele in clienti"
Cristian Dragota
Administrator
"Aceasta echipa incredibila, nu doar ca a reusit sa ne ridice int-o pozitie de varf in Google pentru toate cuvintele cheie de top care ne interesau, dar ne-a si mentinut acolo deasemenea! A-si recomanda fara retineri aceasta companie la oricine."
Remus Valean
Controlor calitate
"Aceasta echipa muncitoare ne alimenteaza cu un flux constant de noi piste si ne echpeaza in acelasi timp cu tot ce avem nevoie pentru a convertii acele piste in clienti loiali."
Livia Pop
director
"O super companie care ne ajuta sa transformam like-urile, share-urile si comment-urile in noi oportunitati reale."
Ioan Moldovan
inginer auto
"Colaborez cu aceasta agentie doar de cateva luni, dar a-si recomanda-o fara ezitare. Departamentul de relatii cu clientii este fenomenal, mi-a depasit asteptarile."
Laura Gliga
administrator
"Avand experienta in domeniul SEO de cativa ani, stiu cat de greu este sa elaborezi o strategie SEO de succes pe care sa reusesti sa o integrezi in propriul sistem delucru. Pe masura ce afacerea se dezvolta sa ti pasul cu o strategie SEO competitiva necesita destul de mult timp si iti reduce abilitatile de concentrare pe problemele administrative si menegeriale ale companiei."
Andrei Moga
Director executiv
"Locul de pozitionare in Google si traficul site-ului s-au imbunatatit vizibil dupa cateva luni de colaborare cu aceasta agentie. Serviciile pe care le-am primit au fost constant peste asteptari."
Vasile Sigartau
administrator